lunes, 27 de febrero de 2012

Revistes Escolars

Des de l’àrea d’Educació Artística ens hem proposat la creació d’una revista amb els alumnes de 3r cicle. La intenció d’aquest projecte és proporcionar al nostre alumnat una competència informàtica adient, necessària tenint en compte la importància de les noves tecnologies a la nostra societat. Les següents revistes són la primera edició i el seu contingut és el que els ha paregut més important als nostres redactors. Prompte ens posarem en marxa amb la segona edició.







Esperem que us agraden!

lunes, 20 de febrero de 2012

Exercicis per a flauta i plaques: Hip hop mi-sol-la-si-do'

Ací teniu an altre exercici per a flauta i plaques, en aquest cas és un ritme de hip hop. Des d'ací podeu escoltar-les i descarregar-les i des de l'enllaç de baix podreu descarregar tot el paquet(projecte de Ableton Live, partitura en PDF i en format Musescore). Espere les vostres col·laboracions i comentaris per tal de millorar el material.


Enllaç per a descarregar el paquet:
https://rapidshare.com/files/661953723/Hip_hop_sol-la-si-do-mi.rar

viernes, 17 de febrero de 2012

Exercicis per a flauta i plaques: Pop sol-la-si-do'

Ací teniu un altre exercici per a flauta i plaques. En aquest cas és una base pop que inclou una melodia amb les notes des del sol fins al do agut en la flauta. Podeu escoltar-les i descarregar-les ací i descarregar el paquet sencer en l'enllaç del rapidshare, on trobareu la partitura, el i tots els fitxers que calen per a fer les vostres pròpies adaptacions (projecte Ableton Live i fitxer Musescore(.mscz)). Espere que us siga d'utilitat i compartiu les vostres propostes.


Enllaç per a descarregar el paquet:
https://rapidshare.com/files/1828418745/pop_sol_la_si_do.rar

jueves, 16 de febrero de 2012

Exercicis per a flauta i plaques: Reagge si-la

Una de les propostes d'aquest blog és la de proporcionar recursos per a aprendre música a l'escola. En aquest cas us presentem una base reagge per a que pugueu practicar exercicis senzills per a flauta i plaques. Des d'ací podeu escoltar i descarregar la base i la versió instrumetada. També podreu descarregar el projecte del Ableton Live(programa amb el que està realitzada aquesta peça), la partitura en PDF i en format Musescore(.mscz), per a que vosaltres pugueu afegir les vostres modificacions. Espere que us siga de profit.


Ací teniu l'enllaç per a vore i descarregar el paquet:
https://rapidshare.com/files/2440639735/reagge_si_la.rar

miércoles, 15 de febrero de 2012

Ai se Eu te Pego

Amb la vinguda de Genís, mestre de pràctiques, em posat en marxa un nou projecte. És la interpretació amb instrumentarium Orff d'una de les cançons de moda, Ai se eu te pego de Michael Teló. Ací podeu escoltar i descarregar tant la base sense instruments per a tocar damunt d'ella i amb instruments per a escoltar el resultat. El principi està pensat per a acompanyar-ho amb veus i amb percussions corporals. També està al vostre abast la partitura en PDF i en Musescore (.mscz),i el projecte del Ableton Live (progama amb el que hem fet la versió) per a que vosaltres pugueu fer les vostres adaptacions, que espere també compartiu. Esperem que us siga útil.

Link per a descarregat tot el paquet:
https://rapidshare.com/files/1627628518/Ai_se_eu_te_pego.rar
Gràcies per tot Genís!

Waka Waka

Ja que estem amb les nadales, encara que ja ha passat un temps, us deixe una altra de les nadales que vam cantar l'any passat a L'Hereu. En aquest cas és una versió del Waka Waka de Sharira cantada per una mestra del centre.

Nadala dels alumnes del 3r cicle del CEIP L'Hereu


Una miqueta tard però ja podeu escoltar i descarregar la nadala van gravar els alumnes de 3r cicle. Cal dir que tota la lletra de la nadala ha estat escrita per ells. Esperem que us agrade.

Ja era hora!!

Per fi està en marxa el blog de l'aula de música del CEIP L'Hereu. Ací anirem publicant les activitats, recursos i experiències que viurem dins d'aquesta aula. Esperem que prompte comence a funcionar com cal.